keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Smart Lipo - vartalo kaipaa kiristystä

Vartalo kaipaa kiristystä.
Taakse jääneet ovat päivät jolloin kaupassa ei ollut tarpeeksi pieniä vaatteita.
Maailman loppu on selvästi lähestymässä, sillä fysiikan lait ovat alkaneet toimia oudosti. Jos olet 6 kk karkkilakossa et laihdu grammakaan, mutta jos syöt yhden vihreän kuulan lihot heti kilon.
Jos urheilet hulluna et laihdu yhtään, mutta jos et urheile lihot heti 10 kg. Joita ei saa pois millään.
Avuksemme on saapunut Smart Lipo. Sekään ei urheile puolestasi, mutta auttaa hävittämään paikallisia rasvakertymiä, joihin ei muuten tepsi mikään.
Smart Lipo laser-rasvaimu on paikallispuudutuksessa tehtävä helpohko (potilaalle) toimenpide, jossa mennään pienestä reiästä ihon alle ja sulatetaan ylimääräinen rasva. Sulanut rasva voidaan sitten imeä pois Water Jetillä (vesiavusteinen rasvaimu) tai joissakin tapauksissa jättää paikalleen, josta elimistö hitaasti hävittää sen noin 6 kk kuluessa.
Tuo oli kansankielellä selostettuna suunnilleen se mitä tapahtuu.
Toimenpiteen jälkeen puetaan päälle "kiristävä kude", tiukka alusasu, jota pidetään 2 viikkoa. Sairaalassa ei tarvitse yöpyä, vaan uusi laihempi olemus voi kotiutua muutaman tunnin kuluttua. Kovasti kipeä ei jälkikäteen ole, mutta vähän arka kuitenkin. Lepoa ja dekkareita ensialkuun ja töihinkin voi mennä melkein heti riippuen toimenpiteen laajuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti