perjantai 8. syyskuuta 2017

Oppia maailmalta

Meillä on ollut tapana osallistua vuosittain johonkin kansainväliseen laser-kongressiin ja viime vuosina tämä valinta on ollut 5 CC-kongressi, joka on osoittautunut hyväksi valinnaksi.
Kongressissa on edustettuna kaikki eri maanosat ( 5 continents) ja olemme saaneet arvokasta tietoa laserhoidoista ja muista esteettisistä hoidoista myös tummemmilla ihotyypeillä.

Monet laservalon aallonpituudet hakeutuvat melaniini-pigmenttiin ruskea/rusketusväri, joten nämä asiat on aina pidettävä mielessä laserhoitoja tehtäessä.
Ennen meillä oli lähes ainoastaan ihmisiä, joiden väritys on kalpea tai erittäin kalpea... Nykyään meno on kansainvälisempää ja lisäksi on paljon etelän matkailua, itseruskettavia, suihkurusketuksia ja ties mitä keinoja muuttaa ihonväriään.

Matka oli antoisa, joskin valtavan tietomäärän sulattamiseen menee aikansa.

Syksy saapuu ja tässä yhteydessä pihlajanmarjojen kypsyessä muistutan, että Laser Tilkka on nykyään osa Pihlajalinna-konsernia, mutta meidät löytää edelleen samasta osoitteesta Mannerheimintie 164, Tilkan vanha sotasairaala, puhelin 010312110.

Nettisivut muuttuvat pikkuhiljaa ja niiden kanssa voi olla vähän ongelmia syksyn aikana, kunnes saadaan uudet sivut auki ja toimimaan.
Hauskaa syksynalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti