perjantai 19. maaliskuuta 2010

Laserhoitaja on pudonnut itse kaivamaansa kuoppaan

2. päivä
Näytin mielestäni hieman virttyneeltä, joten tarvitsin Fraxel-hoidon...
Tehtiin vähän isommilla tehoilla, tulee hyvä ja tasainen iho, kireä kuin viulunkieli. Tässä kohtaa kireällä ovat ainoastaan hermot. Olotila on ankea kun naama on turvoksissa ja kuumottaa, kaikki tuijottavat...
Mies kysyi kotona, että mikä tuossa hoidossa meni pieleen? Ei mikään, minä sanoin. Tämä kuuluu olla tällainen! Ja katoa siitä kyselemästä tyhmiä!
Kissat onneksi suhtautuvat ymmärtäväisesti. Tosin naamassa on liträ öljyä ja kissan karvat juuttuvat siihen kiinni ja sitten kaiken muun lisäksi vielä naamaa kutittaa. Jos ajelisi kissat kaljuiksi...
No parin päivän päästä olo on jo toinen....

4 kommenttia:

  1. Hei! Sattumalta eksyin blogiisi ja haluaisinkin kysyä asiantuntevaa neuvoasi, olisin todella kiitollinen vastauksesta :)

    Eli, olen 23-vuotias, minulla on nyt vajaa 1v 9kk ollut nenän päässä inhottava puolen pikkurillin kynnen kokoinen punertava läntti. Se on tullut finnistä, siinä on pieni syventymä (finnistä) ja sitten sen syventymän ympärillä alue on punoittava.

    Tuo arpi on tosiaan ihan nenän päässä ja vaivaa päätäni päivittäin, Joe Blascon peitevoiteesta huolimatta se tuntuu punertavan läpi. Tunnen oloni ihan epätoivoiseksi. Kysymykseni onkin; voiko laserilla korjata tuon arven punaisuuden? Arpi on kyllä alkutekijöistään vähän vaalentunut, mutta on silti huomattava.

    Kosmetologi kyllä väitti että "eeeihän se paljon näy", mutta niin ne tuntuu aina sanovan eikä ymmärrä hätää. Inhottaa ajatella tuota arpea päivittäin ja peitellä sitä koko ajan, olo on masentunut.

    Nenän alla minulla on myös 7 vuotta vanha punainen arpi, joka tuli siitä kun kaaduin pyörällä. Saako niin vanhaa arpea pois laserilla?

    Eli lyhyesti: poistaako laaseri punaisuutta arvesta? Olisin todella todella kiitollinen jos saisin jotain palautetta. Kiitos!:)

    -Linda

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Punaisuutta on kyllä "helppo" poistaa laserilla. Siinä käytetään KTP-laseria. Arvet muuten =arpikudos/kuopat on melko hankala juttu siinä mielessä, että niitä on joka lähtöön. Osa on helppo tasata, toiset eivät tunnu mielellään lähtevän.... Sinut pitäisi nähdä ennen kuin uskaltaa sanoa enempää...

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta :) Ei minua se pieni kuoppa häiritse, ainoastaan se punaisuus sen ympärillä, se, että se on erivärinen muun ihon kanssa. Pitäisi varmaan kerätä rahaa ja tulla käymään.

    Miten teillä toimii nämä ajanvaraukset yms? Asun 500 km päässä Helsingistä.. onko teillä ensin jokin ajanvaraus pelkästään siihen arven katsomiseen ja sitten tilataan erikseen aika mahdolliseen hoitoon?

    VastaaPoista
  4. ai niin, ja viitsitkö vielä vastata tähän; onko sillä merkitystä, miten punainen arpi on? Onko siis helpompaa saada punaisuutta pois TODELLA punaisesta arvesta vai saako sitä pois myös vähän punertavasta?

    Ja myös: onko arven iällä väliä? Minulla kun on ollut vajaa 1,9 vuotta, niin onko vanhempi arpi vaikeampi vaalentaa?

    Kiitos! :)

    VastaaPoista